PENTRU PĂRINȚI

 

Dragi părinți și tutori,

 

Site-ul www.pentrucopii.net este deținut de AMEC România (puteți citi mai mult despre AMEC și ce credem noi AICI).

Scopul principal al acestui site este să ofere un loc în care să se găsească toate materialele noastre pentru copii sub o singură „umbrelă“. Aici găsiți link-urile cu care puteți accesa site-urile noastre – AMECpeNET, RADIO VESTEA BUNĂ, CURSUL BIBLIC ONLINE, ȘCOALA DUMINICALĂ ONLINE și alte resurse care au legătură cu aceste lucrări.

Dorim să vă asigurăm că, accesând aceste site-uri, copilul dumneavoastră va fi în siguranță. Nu vom direcționa copiii spre alte site-uri sau materiale online (cu excepția YouTube și Google Photos unde sunt încărcate unele materiale video și foto realizate de noi) și vom rămâne fideli învățăturilor biblice – deci veți găsi materiale video, audio, activități, povestiri biblice și multe altele care vă vor ajuta copiii să-și dezvolte cunoștințele despre Dumnezeu în acest mediu online sigur.

Site-urile sunt administrate de personal instruit AMEC, iar copiii au posibilitatea de a comunica direct cu noi. Nu le vom cere niciun fel de informații personale. Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebări de-ale lor în legătură cu materialele de pe site-urile noastre și Cuvântul lui Dumnezeu.

Vă încurajăm să folosiți aceste site-uri și să urmăriți programele împreună cu copiii dumneavoastră. Dorința noastră este ca toți copiii să comunice cu noi prin intermediul dumneavoastră sau cu permisiunea dumneavoastră. Fotografiile pe care ni le trimiteți (pentru competiții sau alte activități) pot fi publicate online. De aceea, dacă nu doriți ca imagini ale copiilor dumneavoastră să apară online, vă rugăm să nu le trimiteți. În cazul acesta, când copilul dumneavoastră participă la o competiție, vă rugăm să trimiteți fotografii care conțin doar activitatea, nu și copilul dumneavoastră.

Vă informăm de asemenea că site-ul este monitorizat prin Google Analytics. 

Dacă aveți alte întrebări legate de conținutul materialelor noastre online, vă rugăm să ne scrieți AICI.